Particulier of zakelijk laten bouwen, verbouwen of renoveren? Dan wilt u natuurlijk een betrouwbare aannemer? De juiste partij met de juiste vakmensen zoeken kan nog wel eens een klus zijn. Schakel daarom Bouwservice van der Dussen in. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan bouwkundige diensten. Alles onder één dak. Als allround aannemer kunnen wij u perfect van dienst zijn. Niet alleen wanneer het gaat om nieuwbouw, aanbouw of verbouw. Ook als het gaat om alle randzaken daarom heen. Wij zijn u graag van dienst.

Een aannemer voor de regio Oirschot die met u meedenkt

Al vele jaren hebben we bij Bouwservice van der Dussen klantgerichtheid en tevredenheid hoog in het vaandel. We zijn daarom ook trots op alle klussen die we door de jaren heen gemaakt hebben. Voordat we een klus voor u kunnen realiseren, willen we eerst weten wat uw wensen zijn. Deze brengen we dan duidelijk in kaart. Daaruit volgt een plan van aanpak en waar gewenst kunnen we u nog wijzen op diverse punten of adviseren in moeilijke keuzes.  Ook wanneer er punten zijn die praktisch niet mogelijk zijn zullen wij hier altijd eerlijk over zijn.  Natuurlijk denken we graag met u mee voor een passende oplossing. Tevredenheid is hierin de basis.

Een bouwteam wat bij u past

Diverse expertises in een compact team zorgt voor vele voordelen. Korte lijntjes en flexibiliteit zorgen ervoor dat het bouwproces vlot en soepel verlopen. Ook de communicatie naar u als opdrachtgever is hierin heel belangrijk. We houden u graag op de hoogte van het totale proces en overleggen met u als het gaat om punten die de extra aandacht verdienen. Het plan wat met u bedacht en overlegt is staat en wij zorgen ervoor dat deze naar wens gerealiseerd wordt. Door deze werkwijze zijn er vele opdrachtgevers in de omgeving van Oirschot tevreden achtergelaten en zullen er nog vele volgen.

Aannemer of Bouwbedrijf in omgeving Oirschot nodig? | Bouwservice van der Dussen