Aannemer of bouwbedrijf Schijndel | Bouwservice van der Dussen

Wilt u een aanbouw laten zetten? Een kantoor verbouwen? Preventief onderhoud aan uw panden? Of wilt een complete nieuwe woning laten bouwen? En bent u op zoek naar een helder communicerend, betrouwbaar en vakkundig bouwbedrijf? Dan bent u op de juiste website. Wij zijn Bouwservice van der Dussen en met een compact team met enthousiaste vaklieden bouwen wij al jaren aan diverse bouwkundige projecten. Vele opdrachtgevers en projecten gingen u al voor Kunnen wij iets voor u betekenen?

Ook in de regio Schijndel verzorgen wij het beste vakwerk

Een groot of klein bouwproject in Schijndel of daarbuiten; bij ons is echt de klant koning. We brengen in het voortraject graag uw wensen duidelijk in kaart en geven we waar gewenst een passend advies. Een begroting en planning omarmen al deze wensen en u ervaart al voor het bouwen wat u aan ons heeft. Uw wensen en onze jarenlange ervaring en passie voor bouwen zorgen ervoor dat we uw project helemaal naar wens kunnen opleveren. Geniet van een bouwproject in plaats van de rompslomp en schakel dé bouwpartner van Schijndel en omstreken in! Bouwservice van der Dussen is in een breed scala bouwkundige diensten u graag van dienst.

Wij komen onze beloftes na

Al vele jaren staan wij bekend als betrouwbare partner in regio Schijndel voor al uw bouwkundige projecten. We doen ons uiterste best om dit nog jaren zo te houden. Dit doen we onder andere door duidelijk te communiceren en korte lijnen te hanteren in ons bedrijf. We zijn flexibel en stellen u als klant centraal. We hebben een ruim netwerk met specialisten en zijn bereid om samen te werken met andere. Wij komen altijd onze beloftes na.

Wilt u meer informatie, een offerte of passend advies? Wilt u iets laten bouwen, verbouwen of renoveren in de regio Schijndel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.