Bent u op zoek naar een professioneel, eerlijk en ervaren bouwbedrijf in de regio van Tilburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Bouwservice van der Dussen en staan klaar voor iedere bouwklus. Of het nu voor particulier of zakelijk is. Wilt u bijvoorbeeld als particulier uw serre of bijkeuken uitbereiden? Of wilt zakelijk uitbreiden en is uw pand daar nu nog niet geschikt voor? Wij helpen graag. Bouwservice van der Dussen is hét bouwbedrijf voor Tilburg en omgeving.

Met ons team van top bouwers kunnen wij zeer divers van dienst zijn. Denk aan; verbouwingen, onderhoud, renovaties, aanbouw of gehele nieuwbouw. Met een compact maar zeer gedreven team zijn wij in staat om snel te schakelen, duidelijk te communiceren en ieder project tot een succes te maken.

Aannemer Tilburg | Bouwservice van der Dussen

Duidelijke taal; daar houden wij van

Natuurlijk willen we dat iedere klant meer dan tevreden is over het bouwproject wat wij in Tilburg opleveren. We brengen zorgvuldig uw wensen in kaart, adviseren waar nodig, maken een duidelijk plan met begroting en gaan vakkundig aan de slag met de juiste mensen die al jaren weten waar ze mee bezig zijn. We houden u op de hoogte van het bouwproces en houden de lijntjes kort waardoor problemen zo vele mogelijk voorkomen kunnen worden. Mochten er toch onvoorziene problemen ontstaan dan lossen we deze uiteraard zo snel mogelijk op.

Een aannemer of bouwbedrijf in Tilburg en omgeving?

Een bouwbedrijf met jarenlange ervaring in Tilburg en omgeving. Met passie en kunde bouwen wij al uw wensen. Onze opdrachtgevers zijn tevreden en daar zijn wij trots op. Wilt u ook een unieke bouwervaring? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met Bouwservice van der Dussen. Of neem een kijkje op onze website. Heeft u vragen over een aankomend bouwproject? We beantwoorden ze graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op